Veelgestelde vragen

Training kiezen

Bij iedere training staat aangegeven of er voorkennis  of ervaring vereist is voor een bepaalde training. Wij houden de volgende richtlijnen aan voor werkervaring: Junior: 0 tot 2 jaar werkervaring in het werkveld. Medior: 3 tot 5 jaar werkervaring in het werkveld. Senior: 6+ werkervaring in het werkveld. Mocht je twijfelen over de training aansluit bij jouw ervaring, dan kan je contact opnemen via het contactformulier.
Als je met een groep een training wilt volgen kan je contact met ons opnemen om de mogelijkheden van maatwerk te bespreken.
Bij iedere training staat aangegeven wat het programma en beoogde doelgroep is. Mocht je ondanks dat twijfelen welke training het beste bij je past, dan kun je contact met ons opnemen.
Een training is gericht op één specifiek onderwerp en duurt in de regel minder lang dan een opleiding. Een opleiding is een samenstelling van meerdere trainingen waardoor het een allround aanbod is met vaak trainingen uit analytics, tooling en soft skills.

Inschrijven

Je kan ook als particulier de trainingen van Cmotions Academy volgen. Bij het inschrijfformulier kan je dan bij (bedrijfs)naam en factuuradres je eigen gegevens invullen. Er is dan geen kostenplaats vereist.
Training worden meestal meerdere keren per jaar aangeboden door Cmotions Academy. Houd onze website in de gaten voor nieuwe data en je kan ook contact met ons opnemen.
Als er bij de datum staat 'wordt verwacht', dan is deze training nog niet gepland. Je kan dan ook (nog) niet inschrijven, maar via 'houd mij op de hoogte' kun je wel je gegevens achterlaten waardoor wij je zullen berichten als de training ingepland staat.
Tijdens het inschrijven voor een trainingen zijn er een aantal verplichte velden zoals NAW gegevens en werkervaring. Betalingsgegeven zoals kostenplaats zijn nog niet verplicht bij inschrijven en kunnen ook naderhand aangevuld worden.

Betalen

Bij het inschrijven voor de training dienen facturatiegegevens (incl kostenplaats) te worden ingevuld. Cmotions stuurt na inschrijving een factuur welke binnen 30 dagen betaald dient te worden. Mocht de inschrijving korter dan 30 dagen voor start van de training plaatsvinden, dan is de betaalperiode 3 werkdagen, maar uiterlijk voor aanvang van de training.

Training volgen

Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM. Doordat we met kleine groepen deelnemers werken is het mogelijk om hier een geschikte trainingsruimte voor te vinden waar genoeg afstand gehouden kan worden.  We zullen voorafgaand aan de training de deelnemers met verkoudheids- en griepklachten vragen om thuis te blijven. Mocht er een verandering in de situatie optreden dan kunnen we tot 2 weken voorafgaand aan de training besluiten om de training te verplaatsen naar een online omgeving.
Uiterlijk 2 weken voor de start van de training krijg je toegang tot de online portal. Op de portal staan de opdrachten en/of voorbereidend werk die trainer van je verwacht.
Onze trainingen worden gegeven door ervaren consultants van Cmotions of door een partner waar wij intensief mee samenwerken. Op de online portal staat vermeld wie de docent/docenten is/zijn voor jouw training.
We gaan ervan uit dat alle deelnemers beschikken over een laptop om in te loggen op de online portal zodat ze de gevraagde voorbereiding kunnen doen. Voor trainingen en opleidingen waar tijdens de training een laptop gebruikt wordt, gaan we ervan uit deelnemer deze zelf meeneemt. Zo beschik je ook na de training nog eenvoudig over de code / dashboards die je hebt gemaakt tijdens de training. Na inschrijving volgt een mail waarin wordt toegelicht welke software je nodig hebt. Mocht dit niet lukken of hier over twijfelen, neem dan gerust contact met ons op.    

Praktische zaken

Op de pagina van de specifieke training staat aangegeven wat de locatie is.
Bij trainingen die een gehele dag duren is de lunch inbegrepen. Dit staat ook vermeld bij de training.
Uiterlijk 2 weken voor de start van de training krijg je toegang tot de online portal van Cmotions Academy. Indien je korter dan 2 weken voor de start van de training je aanmeld zal dit zo snel mogelijk worden gedaan.

Vraagformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.